DJI Mavic mini

De DJI Mavic Mini en Mini 2 zijn onze compactste drones die slechts 249 gram wegen. Deze drone kan uitgerust worden met een beschermingskooi en wordt voornamelijk ingezet voor indoor vluchten. De drone beschikt over een camera waarmee we opnames in respectievelijk 2.7K en 4K kwaliteit kunnen maken. 

                    DJI Phantom 4 Advanced

De DJI Phantom 4 Advanced is de middelste drone uit de Phantom 4 serie en wordt bij ons voornamelijk ingezet voor algemene foto en video opnames. De drone beschikt over ontwijkingssensoren aan de voorzijde van de drone. Daarnaast beschikt de drone over een hoogwaardige 4K camera die door middel van een gimbal wordt gestabiliseerd.  De camera is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Het is de eerste camera van DJI die is voorzien van een mechanische sluiter. Dit voorkomt vervormingen die kunnen optreden bij het maken van opnames van snel bewegende onderwerpen of bij het vliegen op hoge snelheid. De camera filmt in een UltraHD 4K resolutie en doet dit met maar liefst 60 beelden per seconden. De beelden worden verwerkt met een bitrate van 100Mbps.

                    Flyability Elios 2

De Flyability Elios 2 - met gepatenteerde gyroscoop technologie en een carbon fiber beschermende kooi - maakt visuele inspectie mogelijk, zelfs in zeer complexe omgeving. Live full HD video (incl. thermische camera) feedback van de drone naar de operator geeft de klant de mogelijkheid om de situatie onmiddellijk te beoordelen. Later kan met speciale analyse software de beelden herbekeken worden.