ONZE DRONES

                     DJI Phantom 4 Advanced

De DJI Phantom 4 Advanced is de middelste drone uit de Phantom 4 serie en wordt bij ons voornamelijk ingezet voor algemene foto en video opnames. De drone beschikt over ontwijkingssensoren aan de voorzijde van de drone. Daarnaast beschikt de drone over een hoogwaardige 4K camera die door middel van een gimbal wordt gestabiliseerd.  De camera is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Het is de eerste camera van DJI die is voorzien van een mechanische sluiter. Dit voorkomt vervormingen die kunnen optreden bij het maken van opnames van snel bewegende onderwerpen of bij het vliegen op hoge snelheid. De camera filmt in een UltraHD 4K resolutie en doet dit met maar liefst 60 beelden per seconden. De beelden worden verwerkt met een bitrate van 100Mbps.

               DJI Matrice 600 Pro

De Matrice 600 is DJI's vliegende platform ontworpen voor professionele luchtfotografie en industriele toepassingen en wordt bij ons voornamijk ingezet voor inspecties of video opnames boven een menigte.  Met 3.5x optische en 2x digitale verliesvrije zoom beschikt de Zenmuse Z3 camera over maar liefst zeven keer zoom met een bereik van 22 tot 77 millimeter zonder verlies van beeldkwaliteit.  De Matrice 600 Pro is gebouwd om nauw te integreren met een groot aantal krachtige DJI technologieen, inclusief de A3 flight controller, Lightbridge 2 transmission system, intelligent batteries en Battery Management System, voor maximale prestaties en snelle installatie.Het modulaire ontwerp maakt de M600 gemakkelijk te installeren en klaar voor gebruik in slechts enkele minuten. De aandrijfsystemen zijn stofdicht waardoor ze makkelijk te onderhouden zijn, terwijl actief gekoelde motoren een lange betrouwbare werking garanderen. Alle Zenmuse camera's en gimbals zijn compatibel, en een maximaal draaggewicht van 6kg maakt het mogelijk om een scala aan camera's te dragen.


       Flyability - Elios 2

De Flyability Elios 2 - met gepatenteerde gyroscoop technologie en een carbon fiber beschermende kooi - maakt visuele inspectie mogelijk, zelfs in zeer complexe omgeving. Live video feedback van de drone naar de operator geeft de klant de mogelijkheid om de situatie onmiddellijk te beoordelen. Om gebruik te kunnen maken van de Elios is er geen ervaring vereist. Het is eenvoudig om de Elios te bedienen en te vliegen zonder risico om installaties te beschadigen of iemand te verwonden. Deze drone is in staat om in alle omgevingen op te stijgen of te landen.  De Elios kan beelden leveren tot 0.2 mm/px, zelfs in complete duisternis. Met zijn LED verlichting en thermische beelden zijn de inspectie mogelijkheden eindeloos.  Dankzij de beschermende kooi is de Elios veilig om mee te vliegen nabij mensen en de omliggende structuren.  Het kan daarom ook gebruikt worden terwijl de installatie nog steeds in werking is, wat dus een lagere downtime betekent.