DJI Mavic mini

De DJI Mavic Mini is onze compactste drone die slechts 249 gram weegt. Deze drone kan uitgerust worden met een beschermingskooi en wordt voornamelijk ingezet voor indoor vluchten. De drone beschikt over een camera waarmee we opnames in 2.7K-kwaliteit kunnen maken met 30 fps of 60 fps-beelden in Full HD-kwaliteit. 

                    DJI Phantom 4 Advanced

De DJI Phantom 4 Advanced is de middelste drone uit de Phantom 4 serie en wordt bij ons voornamelijk ingezet voor algemene foto en video opnames. De drone beschikt over ontwijkingssensoren aan de voorzijde van de drone. Daarnaast beschikt de drone over een hoogwaardige 4K camera die door middel van een gimbal wordt gestabiliseerd.  De camera is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Het is de eerste camera van DJI die is voorzien van een mechanische sluiter. Dit voorkomt vervormingen die kunnen optreden bij het maken van opnames van snel bewegende onderwerpen of bij het vliegen op hoge snelheid. De camera filmt in een UltraHD 4K resolutie en doet dit met maar liefst 60 beelden per seconden. De beelden worden verwerkt met een bitrate van 100Mbps.

                 Autel Robotics EVO II

De Autel Evo ll is de nieuwste drone van onze vloot.  Deze drone is uniek doordat het de enige opvouwbare 8k drone is ter wereld. Daarnaast heeft de drone een maximale vliegtijd van 40 minuten. Het toestel is bestuurbaar tot een afstand van 9km, hoewel we uiteraard in België enkel zo ver vliegen als we het toestel kunnen blijven zien.  Met de Autel Evo ll kan tijdens extreme temperaturen gevlogen worden, het toestel kan namelijk temperaturen van -10 tot 40 graden aan.  Een verstelbaar diafragma, HDR en een intuïtieve camera zorgen ervoor dat dit toestel uitermate geschikt is voor een luchtfotograaf of voor mapping doeleinden.

      Flyability Elios 2

De Flyability Elios 2 - met gepatenteerde gyroscoop technologie en een carbon fiber beschermende kooi - maakt visuele inspectie mogelijk, zelfs in zeer complexe omgeving. Live full HD video (incl. thermische camera) feedback van de drone naar de operator geeft de klant de mogelijkheid om de situatie onmiddellijk te beoordelen. Later kan met speciale analyse software de beelden herbekeken worden.