De infrastructuurwerken van De Kluis in Hoogstraten zorgen voor een verruiming van 40ha aan nieuwe industrie voor zowel grote als kleinere bedrijven. Flight-7 heeft in samenwerking met de hoofdaannemer Hens NV hierover een promotiefilm kunnen maken.

Vanaf vandaag kan Flight-7 RPAS piloot Sven Floryn eveneens ingezet worden voor opdrachten van DroneMatrix. Sven volgde een doorgedreven praktijkopleiding om met deze specifieke 'Drones aan een kabel' te mogen vliegen. Deze drones worden door een externe tether kabel gevoed en kunnen daardoor uren en zelfs dagenlang tot 80 mtr. hoogte in de lucht...

In opdracht van de vzw Worstenfeesten is Flight-7 op 15 augustus in Vlimmeren ingezet om de wereldrecordpoging langste fietsenketting te filmen zodat de deurwaarder buiten de grondbeelden ook beelden vanuit de lucht kon analyseren. Deze beelden toonden immers aan dat de fietsers telkens dicht genoeg bij mekaar fietsten en niet teveel grote gaten...

Gedurende de Antilliaanse Feesten op 10 & 11 augustus in Hoogstraten zal Flight-7 op diverse momenten luchtopnames maken van de geweldige sfeer op de diverse terreinen. Ook interesse om uw evenement te filmen of fotograferen? Neem contact met ons op!

Texo Drone Survey and Inspection (Texo DSI), the owner/operator of a fleet of unmanned aerial vehicles (UAVs) announced on May 30th that it has carried out the first internal UAV inspection of a live nuclear asset.